Vår sagbrukshistorie

Historien bak Woodland Mills sagbruk

I 2009 begynte Woodland Mills å utforme og produsere sagbruk etter å ha sett bransjens behov for velkonstruerte, rimelige sagbruk spesielt bygget for praktiske jordeiere med overskudd på trær, og med en visjon.

For å fylle dette tomrommet gikk Woodland Mills i gang med å utforme et solid bygget sagbruk som ville gjøre det mulig for flittige jordeiere å sage opp trær til tømmer for en pris som enkelt kunne forsvares.  Et sagbruk for praktiske mennesker som likerprosjekter i Guds frie natur, og som foretrekker å skjære sitt eget tømmer i stedet for å betale store summer til tømmerforhandlere.

For å få et fremragende sagbruk, må det være robust nok til å tåle alle utfordringer kundene våre legger opp til, og samtidig ha samme presisjon i skjæring og kvalitet som langt dyrere sagbruk har.  Med disse ledende prinsippene i bakhodet, begynte Woodland Mills’ ingeniører jakten på å utforme det mobile sagbruket som skulle ha høyest kvalitet og bli mest verdsatt i bransjen. 

Utvalget av sagbruk ble større, og tilpasset seg kundenes behov

Etter at vi lanserte HM126, det aller første mobile sagbruket, visste vi at vi hadde bygget et flott bruk som kundene våre elsket, men vi forsto også at det alltid er mulighet til forbedring.  Vi ble også klar over at behovet til sagskjærere er ulike.  Derfor utvidet vi utvalget til å innbefatte det kraftige sagbruket HM130, med flere hestekrefter og større skjærekapasitet for sagskjærere som hadde behov for å kutte massive stokker. Og HM122 er ideell for helgekrigere som også krever presisjonsskjæring, men som er villige til å gi avkall på muligheten til å skjære store stokker, til en ennå mer usedvanlig pris.  Siden den gang har ingeniørene våre gjort det til sin oppgave å sikre at disse tre modellene lever opp til våre høyeste forventninger: Høyest kvalitet og de mest verdsatte sagbrukene i bransjen. 

Men nyskapningen stopper ikke der! Dette er et svar til de av våre kunder som forteller oss hvor mye de setter pris på sagbrukene, men som skulle ønske vi kunne tilby en tilhengerbasert versjon som kunne trekkes gjennom barskt terreng eller på motorveien: Vi svarte med vår Woodland-serie med tilhengere for sagbruk.  Nå kan sagskjærere transportere skjærearbeidene sine mens de fortsatt har med seg den samme toppkvalitets- skjæreopplevelsen som de alltid har med sagbrukene til Woodland Mills.

Woodland Mills Engineering Department Woodland Mills’ ingeniører diskuterer DAK-design (datamaskinassistert konstruksjon) for prototyp til mobilt sagbruk.

Produsenten som skiller seg ut

Det er ikke nok bare å bygge et usedvanlig sagbruk til en utrolig pris.  Det som virkelig får Woodland Mills til å skinne og som setter oss himmelhøyt over konkurrentene, er det fenomenale nivået på kunde- og teknisk støtte, og som kundene våre kan nyte godt av. Som du ser av våre kundeanmeldelser, er det vår oppgave å sørge for at hele din Woodland Mills-opplevelse – helt fra startfasen når du søker etter sagbruk, til mange år senere i ditt sagbrukstokt – blir en reise der vi skal støtte deg på alle måter vi kan.

Vi har det rette sagbruket for deg enten du har tømring som hobby, har noen store prosjekter i sikte eller vil tjene litt ekstra. Vi har flere anmeldelser av sagbruk enn noe annet firma kan vise til. Finn ut hvorfor så mange har blitt storfornøyd med å ha valgt et Woodland Mills sagbruk til å hjelpe dem med å utføre prosjektene sine, og gjøre virkelighet av visjonene de har.